Antena 3 CNN Actualitate "O duc bună la spital, sănătoasă și o găsesc cu picioarele rupte!" Acuzații grave la spitalul din Târgu Jiu

"O duc bună la spital, sănătoasă și o găsesc cu picioarele rupte!" Acuzații grave la spitalul din Târgu Jiu

Acuzații grave la spitalul din Târgu Jiu. Familia unei paciente susține că a găsit-o pe aceasta cu un picior rupt și plină de vânătăi.

"O duc bună la spital, sănătoasă și o găsesc cu picioarele rupte!" Acuzații grave la spitalul din Târgu Jiu
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    08 Dec 2021   •   08:33

"O duc bună la spital, sănătoasă, pe picioarele ei și o găsesc cu picioarele rupte", spune Florina Răscol, fiica pacientei. 

Femeia susține că angajații spitalului nu au avut grijă de mama ei, în vârstă de 72 de ani. 

 "Nu vrea să-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat. Zice că a căzut din pat. Cum să cadă din pat și să și rupă piciorul în halul ăla. Nu cred așa ceva, e imposibil. O să fac o plângere la poliție, o să fac și la parchet". 

Pe de altă partă, reprezentanții spitalului se apără și spun că bătrâna a căzut în baie și și-a fracturat piciorul. Totodată, aceștia susțin că femeia ar mai fi avut astfel de accidente și la domiciliu, în urma cărora a venit la spital plină de vânătăi.

"Medicul a observat că pacienta avea mai multe echimoze pe picioare și i-a spus acest lucru fiicei doamnei. Contrar recomandărilor medicilor,  pacienta s-a ridicat și a mers la baie, aici a căzut, o infirmieră a auzit exact în momentul în care s-a accidentat și a intervenit și a ajutat-o", spune Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Târgu Jiu.

Managerul Spitalului Județean din Târgu Jiu spune că face verificări în acest caz, scrie Digi24.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close