Antena 3 CNN Actualitate Adelina Chivu povestește cum i s-a schimbat viața în pandemie: „Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău”

Adelina Chivu povestește cum i s-a schimbat viața în pandemie: „Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău”

Adelina Chivu a vorbit la Antena 3 despre cum a trecut prin pandemia de coronavirus în Milano, cum s-a simțit în cele patru luni de izolare la domiciliu și despre efectul pe care l-au avut restricțiile asupra vieții de familie.

Adelina Chivu povestește cum i s-a schimbat viața în pandemie: „Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău”
Sursa foto: Facebook/Adelina Chivu
de Diana Dragotescu    |    03 Oct 2020   •   17:45

Adelina Chivu a mărturisit că a fost o perioadă grea pentru toată familia, dar în special pentru ea, din cauza faptului că nu i-a plăcut niciodată să petreacă prea mult timp în casă. 

„La noi a fost destul de rău, noi așa am resimțit perioada aceea. Acum în schimb suntem bine, oarecum. Perioada de stat în casă s-a terminat de ceva timp, însă atunci a fost foarte rău. Mai ieșeam doar la market, farmacie și doar pentru ceea ce era urgent.

În rest nu am ieșit deloc, mie mi-a fost mai greu, lui Cristi îi place să stea în casă, să se uite la televizor. Cumva lui i-a prins chiar bine perioada respectivă. Fetele s-au distrat, dar dacă îmi zicea cineva înainte că o să stau 4 luni închisă în casă cu copii, mi s-ar fi părut imposibil. Eu și dacă am o zi liberă, trebuie să fac ceva cu ele. Dar surprinzător au fost bine”, a povestit Adelina.  

Adelina Chivu: Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău, nu îmi place să stau în casă, prefer viața normală

Vedeta a mai spus că duce lipsa părinților, pe care nu i-a mai văzut de câteva luni: „Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău, nu îmi place să stau în casă, prefer viața normală. Nu am venit în România, pentru că acum dacă vii din România, în Italia trebuie să intri în carantină. probabil vom veni noi sau părinții vor veni aici, pentru că nu ne-am văzut de foarte mult timp. A fost greu mai ales că părinții mei sunt în vârstă, stăteam oarecum stresați dar trebuie să ne obișnuim. Ceva s-a schimbat clar pentru următoarea perioadă, în următorii ani va trebui să avem mai multă grijă. 

Eu acum în Milano mai am foarte puține cunoștințe, dacă acum câteva luni auzisem de niște prieteni ai unor prieteni care aveau COVID, acum mai cunosc foarte puțină lume care n-a avut. Așa simțim cumva și noi o presiune, se strânge lanțul. E imposibil să eviți la nesfârșit, oricâtă grijă am avea. 

În continuare nu mergem la restaurant, nu mergem în spații închise. Ne vedem cu destul de puțini oameni, doar cu prietenii apropiați. În rest noi ne-am cam reluat viața. pe stradă, nu văd aproape nicio persoană care să nu aibă masca la îndemână”, a mai spus Adelina.  

Adelina Chivu povestește cum i s-a schimbat viața în pandemie: „Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău”

×
Subiecte în articol: pandemie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close