Antena 3 CNN Actualitate Adepții lui Colo, amenințări cu moartea la adresa tinerei care i-a depus plângere

Adepții lui Colo, amenințări cu moartea la adresa tinerei care i-a depus plângere

Scandalul din jurul vloggerului Alexandru Bălan, se intensifică. Tânăra care i-a făcut plângere penală acestuia spune că a primit amenințări cu moartea și numeroase jigniri în mediul online. Asta la doar o zi după ce vloggerul a fost reținut și dus în fața procurorilor. După scandal, lumea internauților s-a împărțit în două.

Adepții lui Colo, amenințări cu moartea la adresa tinerei care i-a depus plângere
11 Iun 2020   •   11:12

Ies la iveală tot mai multe detalii în cazul scandalului care îl privește pe vloggerul Alexandru Bălan, zis Colo. Acesta a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost inițial reținut pentru 24 de ore și audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Acesta a ieșit vizibil afectat de la Parchet, în ciuda faptului că toată lumea se aștepta la o măsură mult mai aspră după declarațiile din acele videoclipuri atât de controversate, urmărite de aproximativ 1 milion de tineri. 

În ceea ce o privește pe tânără, care acum este studentă, aceasta a făcut plângere penală împotriva lui după ce a observat toate instigările la violență pe care le făcea vloggerul.

După ce s-a aflat că ea a depus plângere împortriva lui, tânăra a primit o mulțime de amenințări cu moartea pe care le-a strâns și le-a trimis la Poliție. 

×
Subiecte în articol: Colo
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close