x close

Adevăratul motiv pentru care Blaga a chemat-o pe Udrea la sediul partidului

de L.D.    |    25 Mar 2013   •   18:12
Adevăratul motiv pentru care Blaga a chemat-o pe Udrea la sediul partidului 525 Foto: Agerpres

Vasile Blaga a declarat luni că nu a chemat-o pe Elena Udrea la negocieri după Convenția PDL de sâmbătă, ci doar la discuții, explicând că este doar președintele partidului, nu proprietarul acestuia, în consecință nu are nici funcții, nici altceva de negociat în partid, scrie Mediafax.

Blaga a menționat că luni a sunat-o pe Elena Udrea în prezența a cel puțin 20 de colegi de partid, pentru că i s-a părut „absolut normal” să discute cu aceasta.

"De altfel, domnul Boc m-a invitat la o oră după ce s-au anunţat rezultatele votului de la Convenţia din 2011 şi am participat la discuţie", a subliniat senatorul.

Liderul PDL a ținut să sublinieze că nu are ce să negocieze.

"Până la urmă ce să negociem. Este şi o deosebire între mine şi domnia sa fundamental, pe care de fapt am spus-o în convenţie. Eu sunt doar preşedintele partidului atâta timp cât vor colegii, nu sunt proprietarul lui. Drept urmare, nu am ce să negociez, nici funcţii, nici altceva în partid. Îmi doresc doar ca la CNC, probabil din 6 aprilie, vom decide asta poîmâine, să avem o echipă puternică care să aibă ca obiectiv unic bătălia cu un USL unit. Mi-l doresc unit până în 2016 ca să poată să fie înfrânt de către PDL", a spus el.

"În rest nu am chemat-o la alt fel de negocieri, nu am ce să negociez", a subliniat parlamentarul.

 Întrebat dacă există riscul să fie exclusă din partid Elena Udrea, Blaga a răspuns: "Este acelaşi risc care este şi pentru Vasile Blaga, cine nu respectă deciziile partidului, aşa este în viaţă".

Chestionat despre o eventual plecare din PDL a Elenei Udrea, el a replicat: "Ferească Dumnezeu, nu am spus niciodată că va pleca din partid. Nu am spus niciodată că doamna Udrea ar pleca din partid. Nu cred. Am avut o discuţie cu Emil Boc. Emil Boc iubeşte PDL".

Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea vasile blaga negocieri Emil Boc pdl
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati