ALEGERI SUA. Adevărul despre primul discurs al președintelui Trump. Ce verdict dau experţii în limbaj corporal după ce au studiat în detaliu fiecare gest

de D.G.    |    09 Noi 2016   •   19:48
ALEGERI SUA. Adevărul despre primul discurs al președintelui Trump. Ce verdict dau experţii în limbaj corporal după ce au studiat în detaliu fiecare gest sursa foto: Agerpres

El e noul lider al „lumii libere”, dar ce încearcă să ascundă prin limbajul corporal? În timpul discursului victorios, Donald Trump aproape că a țopăit de bucurie în timp ce declara că Ameriva va fi unită și „incluzivă”, scrie Mirror, citat de click.ro.

Cu toate acestea, a părut destul de distant față de soția lui Melania. Exprtul în limbajul corpului Judie James a explicat de ce. Cu toate că discursul lui a fost cu totul diferit de mesajul pe care l-a propagat în timpul campaniei electorale, limbajul trupului l-a trădat, notează jurnaliștii.

Atunci când filmul ajunge la sfârșit, suntem obișnuiți să vedem cu masca „nelegiuitului”, a personajului rău, cade. Carismaticii anti-eroii par să se le facă cu ochiul privitorilor și să îi asigure că nu sunt, de fapt, răi, ci doar niște outsideri neînțeleși.

Deși asta a încercat să facă Donald Trump, Judie James consideră că limbajul lui corporal îl contrazicea. Republicanul a gesticulat frenetic și mișcările lui erau în contradicție cu ceea ce spune.

Parteneri
sati
x close