Antena 3 CNN Actualitate Adi Despot va depune o plângere la Poliţie, după ce fetiţa lui s-a electrocutat pe stradă (VIDEO)

Adi Despot va depune o plângere la Poliţie, după ce fetiţa lui s-a electrocutat pe stradă (VIDEO)

Adi Despot va depune o plângere la Poliţie, după ce fetiţa lui s-a electrocutat pe stradă (VIDEO)
Sursa foto: Adi Despot
03 Iun 2010   •   15:01

Fetiţa solistului de la Viţa de Vie se simte bine dar tatăl vrea ca vinovaţii să plătească. Deodamdată, ancheta este abia la început. Adi Despot povesteşte clipele de coşmar prin care a trecut. Copilul lui s-a electrocutat, în centrul vechi al Capitalei, după ce a atins câteva fire electrice neizolate de pe trotuar.

Incidentul a avut loc pe o stradă aglomerată din centrul vechi. ?Eram la plimbare în centrul vechi pe strada Stravopoleos cu soţia şi cei doi copii. Ei se jucau cu baloane, iar Maia a scăpat un balon pe jos. Pe trotuar erau nişte fire total neizolate. S-a curentat, şi-a pierdut cunoştinţa câteva secunde, apoi a început să plângă?, povesteşte Despot.

Speriat, artistul a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a dus copilul la spital, in timp ce poliţiştii încercau să-şi dea seama cum s-a petrecut totul.

Din fericire, fetiţa solistului a scăpat cu bine. Adi Despot vrea acum ca cel care a lăsat firele neizolate să ajungă în faţa instanţei. ?Mă duc la circa 10 şi trebuie să fac o plângere pentru că cineva e responsabil de acest lucru?, a mai spus solistul.

La câteva ore după producerea accidentului, o echipă de la Electrica a izolat firele cu pricina.


Observator

×
Subiecte în articol: copil Capitală electrocutare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close