Antena 3 CNN Actualitate Adi Minune şi Florin Salam, puşi sub acuzare în cazul Balint

Adi Minune şi Florin Salam, puşi sub acuzare în cazul Balint

Adi Minune şi Florin Salam, puşi sub acuzare în cazul Balint
21 Oct 2010   •   12:37

UPDATE. Adrian Minune şi Florin Salam au fost puşi sub acuzare, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cei doi fiind acuzaţi de favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă, în dosarul în care fiul interlopului Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, este cercetat penal pentru că ar fi înjunghiat o persoană, informează Agerpres.

Adi Minune, Florin Salam şi Ionel Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru, au fost aduşi la Poliţia Capitalei, joi, pentru a fi audiaţi în cazul în care Balint este acuzat de tentativă de omor.

Ancheta vizează un incident petrecut în 19 septembrie într-un local, unde fiul lui Nuţu Cămătaru l-a înjunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Joi dimineaţă, aproximativ 20 de percheziţii au fost efectuate în Bucureşti. 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei. Printre acestea se numără şi patronul barului unde a avut loc incidentul, el fiind suspectat de favorizarea infractorului, întrucât ar fi ascuns înregistările surprinse în local.


×
Subiecte în articol: Florin Salam audieri nutu camataru
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close