Antena 3 CNN Actualitate Adina Alberts: ''Un chirurg ortoped de 36 de ani a murit după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer!''

Adina Alberts: ''Un chirurg ortoped de 36 de ani a murit după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer!''

Medicul Adina Alberts a postat pagina sa de Facebook, cazul unui medic ortoped din Memphis care ar fi murit după ce s-a vaccinat cu a doua doză de vaccin de la Pfizer.

Adina Alberts: ''Un chirurg ortoped de 36 de ani a murit după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer!''
Sursa foto: Adina Alberts/Facebook
17 Feb 2021   •   23:02

Adina Alberts a prezentat pe contul său de Facebook cazul medicului din Statele Unite ale Americii, care ar fi murit după ce a primit a doua doză de vaccin de la Pfizer.

''Dr. J. Barton Williams, un chirurg ortoped din Memphis, a murit pe 8 februarie, la câteva săptămâni după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer. Avea 36 de ani și tocmai se căsătorise în decembrie.

„Credem că a suferit un sindromul inflamator multi-sistemic (MIS)”, a declarat dr. Stephen Threlkeld specialist în boli infecțioase, medicul care a încercat să îl salveze.

„Doar persoanele care au avut COVID-19 în antecedente au dezvoltat această complicație care practic poate pune viața în pericol. Sistemul imunitar atacă corpul în multe feluri și provoacă degradarea tuturor organelor. Afectează inima, tractul gastro-intestinal și altele.” a spus Dr Threlkeld

MIS poate apărea la persoanele care au avut COVID cu săptămâni sau luni înainte. La acestea apar reacții imune severe, întârziate, care pot cauza leziuni semnificative la nivelul tuturor organelor. Williams le-a spus medicilor că el nu știa să fi avut COVID și că s-a testat mereu în spital pentru a detecta prezența virusului, dar mereu testele au fost negative, fără însă să testeze și titrul de anticorpi. Anticorpii antiCovid au putut fi puși în evidență în sângele lui William la momentul debutului bolii care l-a răpus, ceea ce indică clar că în antecedente a fost infectat cu Sars-Cov2, dar asimptomatic.

„Răspunsul sistemului imunitar este de așa natură încât trebuie să elimine virusul. Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este capacitatea de a se dezactiva când treaba s-a sfârșit. Organismul trebuie să știe când sistemul imunitar trebuie să se oprească. Dacă nu face asta, se va ajunge la o suferință autoimună. În cazul acestei complicații, oricare ar fi motivul acesteia, organismul încă mai crede că are o amenințare de neutralizat, și nu se oprește. Așa apare inflamația multisistemică generalizată.” a declarat Dr Scott Strome, decan la Universitatea de Stiințe Medicale din Tennessee.

Dăcă vă gândiți să vă vaccinați:

NU VĂ VACCINAȚI DACĂ AȚI AVUT COVID.

NU VĂ VACCINAȚI FĂRĂ SĂ TESTAȚI ÎNAINTE PREZENȚA ANTICORPILOR ȘI A ANTIGENULUI; IAR DACĂ ORICARE DINTRE ACESTE TESTE ESTE POZITIV ATUNCI NU VĂ VACCINAȚI!'', a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Dr. J. Barton Williams, un chirurg ortoped din Memphis, a murit pe 8 februarie, la câteva săptămâni după ce a primit a...

Posted by Dr Adina Alberts on Wednesday, 17 February 2021

×
Subiecte în articol: vaccin Pfizer medic
Parteneri
Sindicatele din învăţământ, date în judecată pentru a opri greva
x close