Medicul Adina Alberts: Câți bani au primit medicii din România ca sponsorizări de la companiile care produc vaccinuri

de Laura Dinu    |    25 Ian 2021   •   15:10
Medicul Adina Alberts: Câți bani au primit medicii din România ca sponsorizări de la companiile care produc vaccinuri Facebook ./ Adina Alberts

Medicul Adina Alberts susține, pe o rețea socială, că medicii români au fost sponsorizați în anul 2019, de companiile producătoare de vaccinuri, cu sume fabuloase.

”În topul celor mai mari companii farmaceutice din lume, conform Wikipedia, pe locul întâi se află compania Johnson&Johnson, companie care a cheltuit pe sponsorizări medici și asociații de medici din România, nu mai mult de 550 000 de lei în 2019, conform anm.ro.

Pfizer, care în clasamentul Wikipedia este pe locul 3, și care până în februarie anul trecut, în România avea 330 de angajați în două unități localizate în București și Cluj-Napoca, fabrica din Cluj fiind preluată ulterior de GSK , a sponsorizat cu aproximativ 3,5 milioane de lei medici și asociații de medici din România în 2019 (conform anm.ro), de departe aceasta reprezentând cea mai mare sumă cheltuită în acest mod, referindu-mă aici la companiile care dezvoltă în prezent vaccinuri anti-COVID.

Astra Zeneca a sponsorizat în 2019 medici și asociații de medici din România cu doar cu 1,1 milioane lei.

Concluziile... Vă invit să le trageți fiecare dintre dvs.”, scrie medicul Adina Alberts pe o rețea socială. 

 

?În topul celor mai mari companii farmaceutice din lume, conform Wikipedia, pe locul întâi se află compania Johnson&...

Publicată de Dr Adina Alberts pe Duminică, 24 ianuarie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close