Antena 3 CNN Actualitate Adina Alberts, mesaj pentru Ludovic Orban şi Nelu Tătaru: ''Lăsaţi testele rapide în farmacii!''

Adina Alberts, mesaj pentru Ludovic Orban şi Nelu Tătaru: ''Lăsaţi testele rapide în farmacii!''

Adina Alberts face un apel către premierul Ludovic Orban şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. După succesul fulminant al testării gratuite din mai multe oraşe, unde mai mulţi oameni au fost testaţi pentru a afla dacă sunt infectați sau nu cu COVID-19, medicul Adina Alberts vorbeşte despre importanța existenței unui program național de testare rapidă în masă.

Adina Alberts, mesaj pentru Ludovic Orban şi Nelu Tătaru: ''Lăsaţi testele rapide în farmacii!''
Sursa foto: Adina Alberts/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    06 Dec 2020   •   20:35

Organizația umanitară “Asociația Dr Adina Alberts” a testat gratuit cetățenii din mai multe oraşe care şi-au să afle dacă sunt sau nu infectați cu SARS-CoV-2.

Medicul Adina Alberts a făcut nenumărare postări pe pagina sa de Facebook, unde a explicat că tipul de vaccinare rapidă reprezintă cea mai bună opțiune pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Testele Antigen Covid 19, Biocredit, cea mai bună opțiune pentru stoparea răspândirii virusului

''LĂSAȚI TESTELE RAPIDE ÎN FARMACII!!!

Atât pe cele antigen cât și pe cele anticorp!

Sunt extrem de simplu de utilizat, orice om cu inteligență medie, și fără niciun fel de pregătire medicală, le poate utiliza corect. Lăsați-ne să ne putem testa atunci când vrem noi, pe banii noștri.

DSP-ul nu răspunde la solicitări cu zilele. Rezultatele la testarea PCR vin și după o săptămână. Oamenii nu se pot orienta, organiza, proteja pentru că nu știu dacă sunt sau nu infectați.

LĂSAȚI CETĂȚENII SĂ AIBĂ ACCES LA TESTARE!

Am testat gratuit în ultimele săptămâni, câteva sute de persoane. E mult? E puțin?!

Fiecare apreciază după propria-i judecată, cunoștință, conștiință, experiență. Eu însă vă pot spune, cu mâna pe inimă, că este tot ceea ce am putut face EU, în această privință. Cel puțin deocamdată.

Am semnalat mereu importanța existenței unui program național de testare rapidă în masă

 Accesul gratuit, al tuturor cetățenilor, la acest tip de testare rapidă, prin medicul de familie, reprezintă cea mai bună opțiune pentru stoparea răspândirii virusului SARS-Cov2. Carantina se reduce astfel de la 14 zile la maxim 5. Marea majoritate dintre noi suntem oameni responsabili. Vrem să știm dacă suntem sau nu bolnavi. Vrem să ne tratăm din timp dacă suntem bolnavi. Nu ne punem viața proprie în pericol, și nici viața celor dragi.

Dar dacă suntem sănătoși atunci vrem să fim LIBERI!

Interdicțiile, restricțiile, reglementările abuzive care ne îngrădesc libertățile și care sunt cuprinse în Legea Carantinării, toate acestea au dus la o FRICĂ generalizată care a crescut mereu în sufletele și mințile românilor. Nicio țară din lume nu A OBLIGAT, prin lege, persoanele FĂRĂ SIMPTOME se să interneze în spitalele Covid, 48 de ore. Am consumat resurse, “am tăiat facturi”, “am decontat” stelele și luna de pe cer... Și am ajuns în noiembrie, în vârf de pandemie, “rupți în fund”. Sistem medical care explodează la propriu, cu tare infinite care toate duc la decesele cetățenilor în șir. Atâția oameni care ar fi avut zile de la Dumnezeu, au pierit în spitalele covid din varii motive: lipsa medicamente, incompleta supraveghere, epuizarea personalului, infrastructură veche, lipsă de organizare, lipsă de management și de viziune. Și cel mai de temut factor care crește indicele mortalității la peste 90% la persoanele bolnave de Covid 19 și care ajung să fie intubate, este reprezentat de infecțiile nozocomiale. Subiect despre care Dl@Klaus Iohannis, deși a promis o amplă anchetă, nu ne-a mai zis NIMIC!''

Peste tot în lume se utilizeaza testele rapide antigen!

Aceleasi pe care le utilizam si noi in campaniile de testare rapida gratuita ale organizatiei umanitare “Asociatie Dr Adina Alberts”, a explicat medicul Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close