Antena 3 CNN Actualitate Adina Alberts, anunț despre reacţiile adverse grave a două medicamente la liber în farmacii

Adina Alberts, anunț despre reacţiile adverse grave a două medicamente la liber în farmacii

Medicul Adina Alerts a analizat prospectele a două medicamente pe care românii le iau în mod constant atunci când se confruntă cu probleme de sănătate şi care se găsesc fără reţetă în farmacii. De asemenea, medicul a prezentat şi prospectul Ivermectinei despre care spune că acesta are efecte adverse minore. ''M-am uitat la prospectul Aspirinei. Iată în poza atașată câte reacții adverse are. Grave și foarte grave! Apoi am recitit prospectul Nurofenului. Sunt 4-5 pagini de reacții adverse, care mai de care mai grave și mai înspăimântătoare'', a spus Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Adina Alberts, anunț despre reacţiile adverse grave a două medicamente la liber în farmacii
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   23:38

''Am reluat mai multe prospecte de medicamente care se găsesc în farmaciile noastre, și care se eliberează fără rețetă de la medic. M-am uitat la prospectul Aspirinei. Iată în poza atașată câte reacții adverse are. Grave și foarte grave! Apoi am recitit prospectul Nurofenului.

Sunt 4-5 pagini de reacții adverse, care mai de care mai grave și mai înspăimântătoare

 Și cu toate acestea, medicamentele astea sunt neîngrădite în farmacii.

Dragii mei, dacă mai există cineva care nu crede cele afirmate de mine vizavi de reacțiile adverse ale Ivermectinei... Care sunt minore.

Iată mai jos, extract din prospectul acestui medicament care a fost achiziționat în Franța, citez:

”Efectele indezirabile următoare ar putea surveni la administrarea acestui medicament: Reacții alergice. Dacă aveți o reacție alergică consultați imediat un medic. Simptomatologia poate să includă: febra apărută brusc, reacții cutanate (ca o erupție cutanată pruriginoasă) sau alte reacții cutanate grave, dificultăți de respirație. Consultați un medic imediat dacă resimțiți una dintre reacțiile de mai sus."

La marea majoritate a medicamentelor există această avertizare care este specifică pentru cei cu teren alergic. O regăsiți și la Aspirină și la Nurofen.

Continuăm...

”Alte efecte adverse: Afectarea ficatului, modificări ale unor teste de laborator (enzime hepatice, bilirubinemia, eozinofilie...) , prezența sângelui în urină. Efectele adverse de mai sus sunt dependente de maladia parazitară pentru care luați Ivermectina Mylan cpr de 3 mg. Aceste reacții adverse depind, de asemenea, de prezența sau nu a unor alte infecții asociate.”

Deci toate aceste efecte adverse apar DOAR atunci când sunteți infestați cu paraziții pentru care se face tratament cu Ivermectină, respectiv, Strongyloides , Wuchereria Bancrofti, Scabie, etc.

Cât despre reacțiile adverse la vaccinurile Pfizer și Moderna, ele nu se cunosc. Sunt seruri experimentale.

Ce om normal și în deplinătatea facultăților mintale, cunoscând toate cele de mai sus, ar alege pentru protecția proprie un “ser experimental” contra unui medicament aproape inofensiv, foarte eficient atât în prevenție cât și în tratamentul Covid?!?'', a scris medicul Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

?Am reluat mai multe prospecte de medicamente care se găsesc în farmaciile noastre, și care se eliberează fără rețetă de...

Posted by Dr Adina Alberts on Friday, 5 February 2021

×
Subiecte în articol: medicamente reacţii adverse Ivrermectina
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close