Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: „Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pe cele trei infracțiuni”

Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: „Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pe cele trei infracțiuni”

Jurnalista Adina Anghelescu a precizat marți, într-o ediție specială a emisiunii ”Punctul de Întâlnire” că rechizitoriul în cazul crimelor din Caracal este aproape terminat, adăugând că Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pe trei infracțiuni.

Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: „Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pe cele trei infracțiuni”
de Adina Anghelescu    |    07 Ian 2020   •   23:24

„Rechizitorul este aproape terminat, Dincă va fi trimis în judecată pe cele trei infracțiuni de care este acuzat: trafic de persoane, omor calificat și profanare de cadavre, în privința celor două victime. Dosarul se bazează pe probadoriu, pe probele culese. Începând cu probele biologice, cu ADN-ul. La Alexandra s-a stabilit foarte clar. La Luiza, în schimb nu. Oasele de la lizieră fiind extrem de degradare, nu s-a mai putut evidenția nici ADN nuclear, nici mitocondrial. Nici măcar la FBI. Însă alte probe merg către această pistă că Dincă este cel care le-a omorât. De asemenea, există probe care dovedesc că și Ștefan Risipiceanu a violat-o pe una dintre fete”, a declarat jurnalista Adina Anghelescu.

„Multora le pasă să vadă scandal și cât mai mult show pe tema Caracal. Avem nevoie de adevăr. Gheorghe Dincă se poate suci de nenumărate ori. A sosit la DIICOT, la procurorii de caz, cererea lui prin care spune că vrea să fie reaudiat pentru că retractează cu privire la moartea Luizei”, a mai subliniat Adina Anghelescu.

Adina Anghelescu a adăugat că nu există posibilitate ca Gheorghe Dincă să fie eliberat.

„Nu cred asta. Dacă rechizitoriul ajunge până în data de 27 când expira mandatul de arestare și sunt convinsă că în câteva zile va fi anexată declarația de joi care va fi dată de Dincă la rechizitoriu. Un inculpat poate să-și schimbe declarația. Este inculat, nu martor”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: „Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pe cele trei infracțiuni”

×
Subiecte în articol: Adina Anghelescu Gheorghe Dincă
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close