Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, despre fuga lui Sorin Oprescu: "Ar fi plecat, în urmă cu trei săptămâni, pe ruta Bulgaria-Grecia"

Adina Anghelescu, despre fuga lui Sorin Oprescu: "Ar fi plecat, în urmă cu trei săptămâni, pe ruta Bulgaria-Grecia"

Adina Anghelescu, jurnalist de investigații, a oferit, în exclusivitate la Antena 3, informaţii noi despre fuga lui Sorin Oprescu. Fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat, vineri, definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupție.

Adina Anghelescu, despre fuga lui Sorin Oprescu: "Ar fi plecat, în urmă cu trei săptămâni, pe ruta Bulgaria-Grecia"
Sursa foto: Mediafax Foto / Mihai Dascalescu | Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Mai 2022   •   23:08

Adina Anghelescu a oferit, în exclusivitate la Antena 3, informaţii noi despre Sorin Oprescu. Acesta a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, după ce agenţii nu l-au găsit la adresa de domiciliu pentru a-l duce la închisoare.

"Informaţia de ultimă oră ar fi că Sorin Oprescu, ar fi plecat, în urmă cu trei săptămâni, pe ruta Bulgaria-Grecia, însă, deocamdată, autorităţile nu spun nimic sigur. Cert este că Sorin Oprescu are două posibilităţi.

Ori rămâne acolo şi atunci se va judeca cererea de extrădare în Grecia şi poate că are şanse de a nu fi extrădat, pentru că şi aici la Bucureşti se pregăteşte un recurs în casaţie, având în vedere această condamnare care a lăsat siderată pe toată lumea, începând cu avocaţi şi chiar jurnaliştii vechi de pe justiţie.

Chiar unii avocaţi îmi spuneau că s-a dat drumul la ghilotină (...) Evident că nu ştiu ce a gândit Sorin Oprescu, dar trebuie să luăm în considerare faptul că el s-a prezentat pe tot parcursul procesului, la fiecare termen nu a lipsit  niciodată, numai că, din punctul meu de vedere, este siderantă şi motivarea.

Eu nu am văzut o asemenea motivare până acum, în care două judecătoare să spună că Sorin Oprescu, vezi Doamne, au constatat ele că avea o imagine publică falsă, pe care şi-ar fi creat-o şi i-au amputat faptul că se ocupa de consumarea "plăcerilor vieţii", de plimbări frecvente la proprietăţile sale luxoase şi de întreţinerea unei concubine costisitoare. Eu chestia asta nu am întâlnit-o nicăieri, adică întreţinerea unei concubine costisitoare. Aici vorbea despre soţia domnului Sorin Oprescu, de Adriana Nica, care este un doctor foarte bun, pe secţie de ATI", a declarat Adina Anghelescu, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Sorin Oprescu, condamnat la 10 ani şi opt luni de închisoare pentru luare de mită

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu Adina Anghelescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close