Antena 3 Actualitate Adina Anghelescu, informații exclusive. Ce conțin dosarele pe fraudă electorală

Adina Anghelescu, informații exclusive. Ce conțin dosarele pe fraudă electorală

de Gabriel Dano    |    05 Oct 2020   •   20:18
Adina Anghelescu, informații exclusive. Ce conțin dosarele pe fraudă electorală
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Adina Anghelescu a prezentat, luni, la Punctul de întâlnire, informații în exclusivitate despre conținutul dosarelor privind fraudele electorale. Din momentul în care s-au închis urnele la alegerile locale Bucureștiul a fost cuprins de un scandal imens, de la un sector la altul. S-au făcut acuzații extrem de grave privind fraude, măsluiri, filmări ilegale, ruperea sigiliilor și altele.

În Capitală miza este uriașă pentru că primăriile de sector și Primăria Generală reprezintă cele mai importante centre de putere locală în România.

"Este vorba despre două dosare care au fost în instrumentarea Parchetului Judecătoriei Sector 1 și care au suferit o disjungere. Unul dintre ele a ajuns la SIIJ. În primul dosar este vorba despre filmările care au fost realizate cu una dintre camerele de supraveghere aflate la Biroul Electoral de sector.

Din acest dosar a fost făcută de către procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 o disjungere care a ajuns la Parchetul General, Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. De ce spun că s-a făcut o confuzie că ar fi ajuns la o secție din Parchet General. Ei bine, și SIIJ ține de Parchetul General", a explicat Adina Anghelescu, în emisiunea Punctul de Întâlnire moderată de Radu Tudor.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close