Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu: Mircea Diaconu, persoană incomodă pentru cei care vor ca el să stea pe tuşă

Adina Anghelescu: Mircea Diaconu, persoană incomodă pentru cei care vor ca el să stea pe tuşă

Adina Anghelescu: Mircea Diaconu, persoană incomodă pentru cei care vor ca el să stea pe tuşă
de S.T.    |    21 Mar 2014   •   19:47

Jurnalista Adina Anghelescu a vorbit, vineri, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei" despre retragerea lui Mircea Diaconu din Partidul Naţional Liberal şi despre candidatura acestuia la alegerile europarlamentare.

"A da interdicţie 3 ani de zile în orice funcţie publică este ca un fel de pedeapsă complementară la o condamnare pe care o au alţii în justiţie, în condiţiile în care ANI nu face parte din sistemul judiciar(...). Eu cred că dacă era vorba de altcineva în locul domnului Mircea Diaconu, s-ar fi aplicat legea aşa cum şi noi o citim. Dacă e vorba despre Mircea Diaconu, persoană incomodă, se aplică aşa cum le sună bine unora, pentru ca el să stea pe tuşă", a spus Adina Anghelescu cu privire la decizia Agenţiei Naţionale de Integritate în cazul lui Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu se află sub efectul unei sentinţe definitive a ICCJ care îi interzice dreptul de a ocupa o funcţie de demnitate publică vreme de trei ani, adică până în iunie 2015.

"Sper că susţinerea pe care domnul Diaconu o va avea pentru europarlamentare va fi una cu un final reuşit(...). Şi noi, cei care îl strijinim, vom reuşi împreună", a mai spus jurnalista Adina Anghelescu.

Mircea Diaconu şi-a amplasat sediul de campanie în incinta Teatrului Notarra şi trebuie să strângă 100.000 de semnături în numai patru zile.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei".

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close