Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, noi detalii din ancheta Caracal. Adevărul despre probele trimise de procurori la FBI

Adina Anghelescu, noi detalii din ancheta Caracal. Adevărul despre probele trimise de procurori la FBI

Adina Anghelescu, noi detalii din ancheta Caracal. Adevărul despre probele trimise de procurori la FBI
29 Sep 2019   •   16:34

Adina Anghelescu a venit cu informații în exclusivitate pentru Antena 3 referitoare la ancheta în cazul Caracal. 

„Noutatea acestui moment este una pe care domnul procuror Felix Bănilă putea să o spună public în intervențiile pe care le-a avut vineri seară la mai multe posturi de televiziune. E adevărat că la FBI au fost trimise fragmente osoase din lizieră. Acestea fragmente au fost însoțite și de o probă ADN a mamei prelucrată, care se folosise pentru a se face probele la INML sau la INC.

Doamna Melencu a dat niște probe, unele au fost folosite la Insitutul Național de Criminalistică, unde s-a făcut profilul genetic al Luizei din fire de păr luate din peria de acasă a adolescentei, și la INML, unde s-a încercat să se vadă dacă cumva se găsește profilul Luizei pe oase, dar neputându-se extrage ADN nuclear, mitocondrial nici atât că noi nu avem aparatura aceasta care costă zeci de milioane de euro. S-a trimis la FBI și o probă prelucrată din ADN-ul mamei. Această probă a fost conservată la -80 de grade, dar FBI a solicitat DIICOT-ului să obțină o probă nouă”. 

×
Subiecte în articol: Adina Anghelescu ancheta Caracal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close