Antena 3 CNN Actualitate Adina Buzatu rupe tăcerea despre petrecerea vedetelor de la mare: “Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii”

Adina Buzatu rupe tăcerea despre petrecerea vedetelor de la mare: “Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii”

Stilista Adina Buzatu a decis să rupă tăcerea în legătură cu petrecerea vedetelor de la mare, despre care s-a zvonit că ar fi contribuit la infectarea mai multor vedete, printre care și Andreea Esca. Pentru că a participat acum două săptămâni la inaugurarea unui resort din stațiunea Olimp, Adina Buzatu a mers să se testeze pentru Covid-19, ocazie cu care a transmis și un mesaj despre ce s-a întâmplat la mare.

Adina Buzatu rupe tăcerea despre petrecerea vedetelor de la mare: “Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii”
Sursa foto: Instagram Adina Buzatu
de Cristina Tudorache    |    14 Iul 2020   •   21:20

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.”, a transmis Adina Buzatu.

Adina Buzatu spune că s-au respectat regulile la petrecere

Adina Buzatu a povestit că nu știe cum s-a ajuns în situația îmbolnăvirii unor vedete pentru că petrecerea a avut loc în aer liber și s-au respectat măsurile de siguranță. Aceasta a mai precizat că a evitat gesturile de atingere și îmbrățișările, iar la hotel totul era foarte curat.

Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID-19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu, cât și fiica mea, Sara, am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți. Și eu sunt atentă și păstrez distanțarea socială chiar și față de prieteni și cunoscuți de-ai mei și evit gesturile de afecțiune, atingerile (…)”, a transmis Adina Buzatu.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close