Antena 3 Actualitate Adina Florea, atac la Kovesi: Era necesară o activitate managerială mult mai riguroasă

Adina Florea, atac la Kovesi: Era necesară o activitate managerială mult mai riguroasă

08 Oct 2018   •   12:47
Adina Florea, atac la Kovesi: Era necesară o activitate managerială mult mai riguroasă

Adina Florea susţine, luni, interviul în cadrul Secţiei pentru Procurori a CSM, care trebuie să emită un aviz consultativ în ceea ce priveşte numirea sa la conducerea DNA.

Florea a criticat maniera în care anumiţi procurori -vedetă ai DNA "au fost scoşi în faţă", dar şi numărul mare de achitări.

"Unii procurori DNA au fost scoşi în faţă, aşa numiţii procurori-vedetă. Eu cred că procurorii trebuie să fie discreţi. (...) Nu trebuie să uităm de numărul mare de achitări. Finalitatea procedeului penal s-a dorit a nu exista atât timp cât instanţele de judecată au hotărât altfel, din acest punct de vedere. Era necesară o activitate managerială mult mai riguroasă, un control de temeinicie, care să iasă din sfera de formalism. Este de subilinIat totodată, modul deficitar de soluţionare a situaţiilor de criză", a declarat Adina Florea, în cadrul interviului în faţa Secţiei pentru Procurori a CSM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close