Antena 3 CNN Actualitate Adina Florea, prima reacție după ce s-a cerut arestarea lui Onea și Negulescu

Adina Florea, prima reacție după ce s-a cerut arestarea lui Onea și Negulescu

Adina Florea, prima reacție după ce s-a cerut arestarea lui Onea și Negulescu
Sursa foto: foto- Agerpres
14 Ian 2019   •   13:45

Adina Florea a avut o primă reacție după ce DNA a cerut arestarea lui Mircea Negulescu și Lucian Onea, cei doi procurori de la unitatea de elită DNA Ploiești.

Întrebată dacă urmează să fie chemați pentru a li se aduce la cunoștință în cazul în care CSM dă un aviz favorabil, Adina Florea le-a spus jurnaliștilor: „citiți procedura, vă rog frumos”. 

Secția pentru procurori a CSM trebuie să se pronunțe, să-și dea avizul, pentru ca Adina Florea să meargă în fața instanței cu cererea privind arestarea preventivă a lui Lucian Onea și Mircea Negulescu, zis și „Portocală”.  

Mircea Negulescu a spus, după ce s-a cerut arestarea lui, că „dacă îmi este dat să trec prin asta, o să trec și prin asta”. 

„Poate să meargă unde vrea Adina Florea cu cererea ei. Vedem și dacă va fi temeinică. Se va urma, cel mai probabil, procedura de reținere și apoi propunere către mandat. Dacă îmi este dat să trec prin asta, o să trec și prin asta”, a spus Mircea Negulescu pentru Antena 3. 

Citiți și DNA cere arestarea lui Mircea Negulescu. Prima reacție a procurorului: „Dacă îmi este dat să trec prin asta, o să trec și prin asta”

×
Subiecte în articol: Adina Florea criminal
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close