Antena 3 CNN Actualitate Adio Băneasa, bun venit în Otopeni!

Adio Băneasa, bun venit în Otopeni!

Adio Băneasa, bun venit în Otopeni!
Sursa foto: Foto: torahlive.co.il
04 Mar 2012   •   21:45

De la sfârşitul lunii martie, nu se mai zboară pe aeroportul Aurel Vlaicu. Toate avioanele de pasageri vor decola şi vor ateriza numai pe Henri Coandă. Asta înseamnă mai multe zboruri şi mai multe destinaţii pentru cursele low cost. Ce-i drept şi un preţ mai mare şi drumul mai lung până la aeroport.

De pe aeroportul Băneasa pleacă în fiecare zi, cel putin 20 de zboruri low cost. Din 25 martie acest lucru nu va mai fi posibil.

Aceasta reprezintă o schimbare mare pentru companiile aeriene low cost, singurele care operau pe aeroportul Aurel Vlaicu, dar şi pentru noua lor gazdă.

Aproape 7000 de pasageri noi pe zi trebuie să primească aeroportul din Otopeni şi toate avioanele companiilor low cost. 70 de aterizari şi decolări în plus. Şi costurile vor fi mai mari pentru companiile care părăsesc Băneasa. Costuri pe care le vom resimţi la cumpărarea biletelor.

Cei care plecau până acum de pe Aeroportul Băneasa, vor trebui să meargă până la Otopeni. Asta înseamnă că drumul spre aeroport va fi mai lung şi mai aglomerat. Alternativa ar fi fost un tren care pleaca din Gara de Nord Bucureşti şi mergea până la Otopeni. O călătorie care n-ar fi durat mai mult de 30 de minute. Singura problemă este că acum două săptămâni, cursa a fost anulată.  

×
Subiecte în articol: baneasa Otopeni pasageri Henri Coanda
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close