Antena 3 CNN Actualitate Adjud. Un tânăr cercetat în şase dosare penale a fost prins beat la volan şi fără permis

Adjud. Un tânăr cercetat în şase dosare penale a fost prins beat la volan şi fără permis

Adjud. Un tânăr cercetat în şase dosare penale a fost prins beat la volan şi fără permis
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Sep 2012   •   16:55

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Adjud, cercetat în şase dosare penale pentru furturi de autoturisme, a fost reţinut după ce poliţiştii băcăuani l-au prins în trafic la volanul unei maşini furate, fără să aibă permis de conducere şi în stare de ebrietate.
   
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, tânărul a fost prins în trafic pe DJ 119 Urecheşti - Sascu, la volanul unui autoturism furat din municipiul Adjud, deşi nu avea permis de conducere. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
   
"Poliţiştii băcăuani au luat legătura cu cei de la Poliţia Municipală Adjud, fiindu-le predat autoturismul furat. Totodată, tânărul a fost dus la Poliţia Adjud în vederea continuării cercetărilor, având în vedere că mai este cercetat în alte şase dosare penale pentru furturi de autoturisme de pe raza municipiului Adjud", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Raluca Ciobanu.
   
Tânărul de 22 de ani a fost reţinut sub acuzaţia de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Totodată, tânărul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close