Administrația Prezidențială spune ce a discutat președintele Iohannis cu patriarhul Daniel

de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   14:46
Administrația Prezidențială spune ce a discutat președintele Iohannis cu patriarhul Daniel Galerie foto (3) Presidency.ro

Întâlnirea de marţi dintre președintele Klaus Iohannis şi Patriarhul Daniel se înscrie în seria dialogurilor periodice despre contribuţia BOR, dar cei doi au abordat şi subiectul pandemiei COVID-19.

"Întâlnirea se înscrie în seria dialogurilor periodice pe care Președintele României, domnul Klaus Iohannis, le are cu Părintele Patriarh Daniel, care au ca subiect contribuția Bisericii Ortodoxe Române la binele comun și aprofundarea dialogului dintre Biserică și autoritățile publice.

Administraţia Prezidenţială: Întâlnirea, în seria dialogurilor periodice pe care le are Președintele României cu Părintele Patriarh Daniel

​Președintele României apreciază intensificarea acestui dialog în ultima perioadă și acțiunea BOR, alături de celelalte culte, la efortul de depășire a pandemiei și la reducerea impactului acesteia asupra celor în suferințã și nevoie.

Iohannis a reiterat importanța respectării măsurilor de siguranță sanitară și a continuarea vaccinării

​Totodată, Președintele Klaus Iohannis a reiterat importanța respectării măsurilor de siguranță sanitară și a continuării procesului de vaccinare, singurele modalități pentru revenirea la o viață normală", arată răspunsul Administrației Prezidențiale, potrivit digi24.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marți cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la reședința Patriarhală.

Anterior, nu fuseseră oferite detalii publice despre discuţiile purtate între cei doi.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close