Antena 3 CNN Actualitate Admitere Poliţie 2022. Peste 1300 de posturi scoase la concurs la Şcoala de Poliţie Câmpina

Admitere Poliţie 2022. Peste 1300 de posturi scoase la concurs la Şcoala de Poliţie Câmpina

Admitere Poliţie 2022. Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina organizează, în perioada martie-mai 2022, un concurs de admitere.

Admitere Poliţie 2022. Peste 1300 de posturi scoase la concurs la Şcoala de Poliţie Câmpina
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Alin Tarnovschi    |    15 Mar 2022   •   11:51

Înscrierile pentru concursul de Admitere Poliţie 2022 vor avea loc până la data de 18 martie 2022.

Cei care au reședința sau domiciliul în județul Prahova și își doresc să participe la concurs, își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, din municipiul Ploiești, strada Vasile Lupu nr.60.

Cererea tip de înscriere, se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected] până la data de 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.

Admitere Poliţie 2022. Data limită pentru depunerea dosarului

După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor teoretice, iar la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor.

Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 27 martie 2022, orele 16:00.

De asemenea, în aceaşi perioadă, sunt scoase la concurs şi alte locuri la Poliţia de Frontieră, Jandarmerie, dar şi la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti.

Astfel, la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" Oradea sunt disponibile 240 de locuri, dintre care două sunt rezervate pentru romi şi alte două pentru alte minorităţi.

La Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi "Gigore Alexandru Ghica" Drăgăşani, dar şi la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni sunt scoase la concurs 700 de locuri.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti scoate la concurs 300 de locuri, dintre care 275 pentru subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 pentru maistru militar auto.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close