Antena 3 CNN Actualitate Un adolescent a fost înjunghiat din senin pe o stradă din Teleorman. Atacatorii sunt în libertate

Un adolescent a fost înjunghiat din senin pe o stradă din Teleorman. Atacatorii sunt în libertate

Un nou atac sângeros a avut loc în Turnu Măgurele, județul Teleorman. Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat, din senin, pe stradă.

de Carmina Pricopie    |    29 Iun 2023   •   11:54

Băiatul în vârstă de 17 ani a ajuns cu ambulanța la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din capitală, după ce a fost, inițial, investigat de medicii din Turnu Măgurele.

A ajuns acolo ieri dimineață în jurul orei 4 și a declarat cadrelor medicale că a fost victima unui atac. Ulterior a fost sesizată și poliția prind declarațiile victimei.

Acesta a spus că era împreună cu o fată, se plimbau pe o stradă din Turnu Măgurele, moment în care a fost atacat de doi indivizi.

Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată pe o stradă.

Citește și: Dan Antonescu, expert criminolog, despre elevul care a ucis-o pe fata de 14 ani în Grădina Botanică: "A plecat hotărât să comită o faptă gravă"

Pe imagini se observă cum cei doi indivizi, de 14 și 16 ani, au atacat băiatul de 17 ani.

Potrivit surselor, individul de 14 ani l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, iar cel de 16 ani l-a atacat cu un cuțit în spate.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Știu cine sunt și unde locuiesc, dar până la această ora ei nu au fost găsiți de polițiștii din Teleorman.

"Tânărul de 17 ani agresat s-a prezentat la unitatea medicală din municipiul Turnu Măgurele, ulterior a fost transportat de un echipaj, la o unitate medicală din municipiul București pentru investigații.

Atacatorii sunt în libertate

Cei doi agresori, de 14, respectiv 16 ani au fost identificați si se efectuează verificări pentru prinderea acestora.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent" potrivit IPJ Teleorman.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close