Antena 3 CNN Actualitate Adolescentul de 17 ani care și-a ucis bunica a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul era drogat când a fost prins de polițiști

Adolescentul de 17 ani care și-a ucis bunica a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul era drogat când a fost prins de polițiști

Băiatul de 17 ani, care și-a omorât bunica pentru bani, a fost reținut pentru 24 de ore. În urma testării, adolescentul a fost depistat pozitiv la droguri.

Adolescentul de 17 ani care și-a ucis bunica a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul era drogat când a fost prins de polițiști
Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto / Marian Ilie
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   15:46

Adolescentul din București a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a ucis bunica, apoi a fugit. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, băiatul și-a recunoscut fapta, urmând să fie dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, pentru alte audieri. 

În plus, adolescentul a fost depistat pozitiv la droguri. În trecut, acesta a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, în urma unor violențe efectuate în timp ce se afla sub influența drogurilor.

Băiatul devenea foarte agresiv, iar bunica a sunat de mai multe ori la Poliție.

Citește și: Un băiat de 17 ani și-a omorât bunica pentru bani, în București

Mai mult, acesta a mai încercat, în trecut, să-și omoare bunica, prin incendiere.

Totodată, mama tânărului ucigaș este cunoscută cu probleme psihice.

Totul s-a petrecut pe 29 decembrie, atunci când băiatul de 17 ani s-a dus la bunica lui și i-ar fi cerut o sumă de bani.

Aceasta ar fi refuzat să îi dea banii, moment în care acesta s-ar fi enervat, ar fi pornit un conflict, iar tânărul de 17 ani ar fi lovit-o pe bunica lui și ar fi omorât-o.

Imediat după, a fugit din locuință, însă polițiștii l-au găsit la scurt timp 

Un echipaj medical a ajuns de urgență la locuința femeii. Cei de pe Ambulanță au încercat să îi acorde îngrijiri medicale, însă, din păcate, au constatat decesul.

×
Subiecte în articol: adolescent bunica omorâtă arestat București
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close