Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă se filma în timp ce își bătea și umilea colegele, pentru a se lăuda în fața prietenilor: ”Eu pe tine te bag în spital!”

O adolescentă se filma în timp ce își bătea și umilea colegele, pentru a se lăuda în fața prietenilor: ”Eu pe tine te bag în spital!”

O adolescentă din Alba Iulia a fost filmată în timp ce își bătea și umilea colegele.

O adolescentă se filma în timp ce își bătea și umilea colegele, pentru a se lăuda în fața prietenilor: ”Eu pe tine te bag în spital!”
Sursa foto: pexels
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2021   •   08:31

Minora nu este la prima abatere, spun reprezentanții DGASPC. Aceasta obișnuiește să fie violentă, ca mai apoi să se poată lăuda cu asta în fața prietenilor. 

Polițiștii au deschis un dosar penal.

”Uită-te la mine! Eu pe tine te bag în spital!”, se aude fata spunându-i unei colege care era deja la pământ. 

În imagini se vede cum, fără pic de milă, fata le bate, le amenință și le umilește pe victimele sale, în vârstă de 11, respectiv 12 ani. 

Cele două încearcă să scape, ba chiar o imploră să le lase în pace. 

Poliția s-a autosesizat

Poliția din Alba s-a autosesizat și a deschis dosar penal după ce trei asemenea înregistrări au ajuns pe Instagram, unde au stârnit mii de reacții în doar câteva zile. 

 Agresoarea a fost identificată în scurt timp. Este o fată de 12 ani, cunoscută autorităților, pentru că a dispărut de mai multe ori de acasă. De fiecare dată fost găsită.

”În urma evaluării situațiilor și cu acordul reprezentantului legal, minora a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică”, a declarat Elena Firu, purtător de cuvânt DGASPC Alba. 

”Din păcate, cu toate insistentele specialiștilor, minora a refuzat și a participat doar la o singură întâlnire și pe parcurs manifestând o atitudine sfidătoare atât față de colegii mei cât și față de autorități în general”, a adăugat femeia. 

Victimele vor beneficia acum de consiliere psihologică.

”Victima despre care vreau sa vorbesc este cea care are la fel de mult de suferit, poate chiar mai mult, în sensul că apar atât traumele fizice, produse de agresor cat si traumele psihice psihologice. 

Victima este cea care are de suferit apărând traume emoționale și afective care duc la o scădere a încrederii în sine și la o imagine de sine complet distorsionată ulterior”, a declarat și psihologul Camelia Tihuț. 

Fata de 12 ani ar fi filmat agresiunile ca să facă impresie în rândul prietenilor. 

 

×
Subiecte în articol: adolescenta Alba Iulia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close