Antena 3 Actualitate Adolescentă din Timiş, violată de un tânăr suspectat că ar avea SIDA (VIDEO)

Adolescentă din Timiş, violată de un tânăr suspectat că ar avea SIDA (VIDEO)

20 Feb 2010   •   22:18
Adolescentă din Timiş, violată de un tânăr suspectat că ar avea SIDA (VIDEO)
Sursa foto: viol

O adolescentă de 15 ani din Timiş îl acuză pe un tânăr de 27 de ani de viol. Mai mult, fata susţine şi că ar fi infectat-o cu HIV. Ea le-a povestit îngrozită părinţilor cum tânărul a luat-o cu forţa de pe stradă, a dus-o într-o pădure şi a batjocorit-o. Familia adolescentei este disperată... Au mai avut o fată, care, în urmă cu câţiva ani, a murit de SIDA.


Parinţii povestesc că după ce a fost violată, fata lor s-a temut să meargă direct la poliţie. Din pădure, copila ar fi fugit direct acasă şi i-ar fi spus surorii sale, într-un SMS, ce i s-a întâmplat.

Rezultate mai sigure vor primi peste şase luni. Abia atunci se va şti clar dacă fata a fost sau nu infectată cu HIV. Tatăl se gândeşte acum că ar putea să piardă un al doilea copil.

Tânărul acuzat de viol risca închisoare, atât pentru că a constrâns-o pe adolescentă să aibă relaţii sexuale cu cel, cât şi pentru ca a infectat conotient o alta persoana cu HIV.ObservatorAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close