Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă în cadă, la Piatra Neamț. Anchetatorii nu au deslușit deocamdată cauza decesului

O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă în cadă, la Piatra Neamț. Anchetatorii nu au deslușit deocamdată cauza decesului

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost găsită în cadă, fără suflare. Fata era elevă a Liceului Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” Agapia și locuia cu bunica ei în cartierul Gara Veche din Piatra Neamț.

de Roxana Mihăiescu    |    04 Oct 2023   •   10:34

Trupul neînsuflețit al minorei a fost găsit de către familia acesteia, luni seara, în jurul orei 19. La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, care a găsit-o pe fată înecată, în stop cardio-respirator. Medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru adolescentă, și, în final, au declarat decesul. Tânăra suferea de mai multe boli, condiții medicale de care familia acesteia știa. 

Tânăra provenea dintr-o familie destrămată

Potrivit apropiaților, adolescenta provenea dintr-o familie destrămată, părinții fiind divorțați de mai mult timp. Tatăl fetei muncește în Italia, însă a ajuns acasă săptămâna trecută, iar din acest motiv, adolescenta a solicitat directorului unității de învățământ să facă naveta o perioadă, pentru a petrece mai mult timp cu părintele său. 

Conducerea Inspectoratului Școlar Neamț a fost anunțată de cele întâmplate. 

Citește și: Femeie găsită moartă de soțul său în baia unui restaurant, la o zi după ce și-a înmormântat mama

”Nu vă pot da informații, este o anchetă penală. Era o elevă bună, nu lipsea. Făcea naveta în ultima perioadă, era acasă când s-a întâmplat acest trist eveniment. Pe mine m-a sunat aseară de la inspectorat, nu diriginta elevei”, a declarat Maria Monica Asofiei, directorul Liceului Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” Agapia, notează Mesagerul de Neamț.

Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă pentru a elucida această moarte suspectă. 

 ”A fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și urmează ca necropsia să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la deces.

Din examinarea inițială efectuată de medicul legist nu au fost constatate urme de violență de niciun fel”, a declarat procurorul Irina Brândușa Ghilan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close