Antena 3 CNN Actualitate Două adolescente au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Chitila | Una este în stare gravă la spital, şoferiţa a făcut atac de panică

Două adolescente au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Chitila | Una este în stare gravă la spital, şoferiţa a făcut atac de panică

Două adolescente, în vârstă de 17 ani, au fost spulberate, astăzi, pe o trecere de pietoni din Chitila. Momentul a fost surprins de un martor.

Două adolescente au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Chitila | Una este în stare gravă la spital, şoferiţa a făcut atac de panică
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    17 Mar 2023   •   16:29

Vorbim de o trecere de pietoni nesemaforizată de pe o stradă din Chitila, zonă despre care oamenii spun foarte clar că se întâmplă multe accidente din cauza neacordării de prioritate, din cauza neatenției șoferilor care circulă cu viteze și care nu respectă limita de viteză impusă în localitate, respectiv 50km/h.

Astăzi, două adolescente au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Chitila. Accidentul a fost unul extrem de grav.

Parbrizul autoturismului care a lovit cele două tinere de 17 ani a fost spart. La fața locului au ajuns două echipaje de tip SMURD, care timp de o oră au acordat îngrijirile medicale necesare, astfel încât cele două fete să poată fi transportate la spital.

Până în acest moment știm că una dintre fete este intubată și se află în stare gravă la spital. Cea de-a 2-a se află într-o stare mai bună și urmează să fie supusă unor analize și investigații medicale.

Șoferița care a produs acest accident a primit îngrijiri medicale la fața locului pentru că aceasta a făcut un atac de panică. Până în acest moment nu se știe foarte clar cum s-a putut petrece accidentul pentru că în zonă vizibilitatea este una bună din punct de vedere rutier.

Urmează ca polițiștii să stabilească modul în care s-a petrecut accidentul și mai apoi șoferița va fi judecată și-și va primi pedeapsa conformă a codului rutier.

"Se spune că o mașină a trecut și doamna n-a oprit. Cam multe accidente aici", spune o femeie.

"Da, era o fetiță aici pe care a ținut-o mai bine de jumătate de oră jos și pe cealaltă, care e şi acum în SMURD, a luat-o din alt echipaj și a mutat-o aici. Probabil că a venit cu aparatură mai performantă. Merg ca nebunii. E o teroare aici", mai spune un bărbat.

"Ar trebui băgat semafor aici. Se întâmplă mereu accidente", mai spune cineva

"Când am venit deja fetele erau jos la pământ. În ultima perioadă cu toate există treceri de pietoni, cu toate că sunt semaforizate, totuși accidente se produc. Se circulă într-adevăr cu viteză", mai spune o femeie. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close