Antena 3 CNN Actualitate Adolescenții electrocutați pe podul de cale ferată din parcul Herăstrău, în stare gravă la spital

Adolescenții electrocutați pe podul de cale ferată din parcul Herăstrău, în stare gravă la spital

Adolescenții electrocutați pe podul de cale ferată din parcul Herăstrău, în stare gravă la spital
17 Iun 2019   •   08:03

Cei doi adolescenţi care au fost electrocutaţi pe podul de cale ferată din parcul Herăstrău, din Capitală sunt internaţi în stare gravă la spital. Iar operaţiunea de salvare a lor a fost una extrem de periculoasă. 

Pompierii au fost nevoiţi să aştepte până când tensiunea de 27.000 de volti din reţea a fost oprită, abia apoi au putut urce să-i preia pe cei doi tineri răniţi. Vă avertizam, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Mai multe echipaje de la SMURD, pompieri şi ambulanţă au fost mobilizate în Parcul Herăstrău. Unul dintre băieţii electrocutaţi urcase pe pod pentru a-l salva pe celălalt, grav ranit, pe care l-a ţinut imobilizat până când au ajuns salvatorii. Aceştia nu au putut interveni decât după întreruperea curentului în zonă. 

Se pare că băiatul care a urcat primul şi s-a electrocutat ar fi vrut să-şi facă un selfie la înălţime, fără să ţină cont de pericol. 

Tânărul cu arsuri mai grave a fost trasportat la Spitalul Floreasca, iar cel care i-a sărit în ajutor, la Spitalul de Arşi. Pe acelaşi pod de cale ferată, în 2015, doi biciclişti au fost răniţi după ce au atins cablurile electrice, iar anul trecut un alt tânăr şi-a pierdut viaţa acolo, electrocutat.

×
Subiecte în articol: cale ferata Herastrau spital
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close