Antena 3 CNN Actualitate Adolescentul care l-a împuşcat mortal pe băiatul de şapte ani a tras intenţionat

Adolescentul care l-a împuşcat mortal pe băiatul de şapte ani a tras intenţionat

Adolescentul care l-a împuşcat mortal pe băiatul de şapte ani a tras intenţionat
Sursa foto: pusca
27 Feb 2009   •   18:01

Adolescentul din Olt care şi-a împuşcat mortal prietenul de numai şapte ani a recunoscut în faţa anchetatorilor că a tras intenţionat. La reconstituire, procurorii au fost uimiţi când au văzut că adolescentul a asamblat puşca tatălui său în numai un minut şi 50 de secunde.
Adolescentul a mărturisit că l-a omorât cu sânge rece pe copilul de numai 7 ani. A povestit exact cum a acţionat. ?A luat arma, a armat-o, a pus cartuş pe ţeavă şi a tras?, a declarat procurorul Eugen Iacobescu, de la Parchetul Olt.
Apoi a plecat liniştit şi s-a spălat de sânge. Băiatul i-a uimit pe procurori şi cu rapiditatea cu care a asamblat puşca tatălui său, în mai puţin de două minute.
?Ştia unde are cheia, ştia cum se armează... probabil că a mai şi tras cu arma?, a precizat procurorul Eugen Iacobescu.
Adolescentul este intrenat la un spital de psihiatrie. Dacă medicii vor stabili că a comis crima cu discernământ, băiatul ar putea sta 10 ani după gratii. Tatăl său, agent de pază la Primăria din localitate, este cercetat în stare de libertate, pentru ucidere din culpă. Bărbatul este agent de pază la sediul Primăriei din Tătuleşti.
Antena 3

×
Subiecte în articol: adolescent
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close