Antena 3 CNN Actualitate Adolescentul dispărut în apele Dunării a fost găsit

Adolescentul dispărut în apele Dunării a fost găsit

Adolescentul dispărut în apele Dunării a fost găsit
25 Iun 2017   •   11:22

Adolescentul în vârstă de 15 ani, dispărut în apele Dunării în timp ce înota în zona falezei din oraşul Corabia, a fost găsit decedat duminică dimineaţa de către echipele de căutare formate din pompieri, poliţişti de frontieră şi membri ai familiei copilului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

Corpul copilului a fost observat în apropierea unei insule din Dunăre, la aproximativ 500 de metri distanţă în aval de locul în care băiatul a dispărut vineri după amiaza. 

Duminică dimineaţa, pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică şi au scos la mal corpul adolescentului înecat vineri în Dunăre. El a fost căutat în ultimele două zile cu echipaje de scafandri de la ISU Olt şi ISU Dolj, precum şi de către echipe de pompieri cu ambarcaţiuni. Şi familia copilului a participat la acţiunile de căutare. 

Adolescentul a dispărut vineri după amiaza, în timp ce înota în Dunăre, în apropierea falezei din oraşul Corabia şi imediat a început o amplă acţiune de căutare a lui. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Dunare disparut adolescent înecat
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close