Antena 3 CNN Actualitate Primarul PNL de la Sarmizegetusa a murit după ce s-a infectat cu COVID. "O luptă surdă şi nedreaptă"

Primarul PNL de la Sarmizegetusa a murit după ce s-a infectat cu COVID. "O luptă surdă şi nedreaptă"

Adrian Cordoș, primarul comunei Sarmisegetusa din județul Hunedoara, a murit vineri, la două săptămâni după ce a fost confirmat cu COVID-19.

Primarul PNL de la Sarmizegetusa a murit după ce s-a infectat cu COVID. "O luptă surdă şi nedreaptă"
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2020   •   22:25

Informaţia a fost confirmată de preşedintele PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu, într-o postare pe Facebook. Cordoş avea 52 de ani.

"Adrian Cordos, primarul liberal al comunei Sarmizegetusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă și nedreaptă, a cărui victimă cade un coleg excepțional, un primar iubit de comunitate, un OM bun.

Virusul ucigaș nu face diferența între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem și ne poate răpi un om drag în orice moment. Deși unii ar vrea sa ne dezbine, să ne împartă in tabere și să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toții, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alții, purtând mască și respectând restricțiile impuse.

Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească cu drepții pe bunul nostru coleg, Adrian Cordoș!", se încheie postarea liderului PNL Hunedoara.

 

×
Subiecte în articol: PNL COVID-19 deces Sarmizegetusa
Parteneri
Avertizare meteo ANM imediată de ploi torențiale, vijelii și grindină!
x close