Antena 3 CNN Actualitate Adrian Cuculis, apel la cetăţeni privind facturile de energie: "Atenţie la contracte. Le-au fost falsificate semnăturile"

Adrian Cuculis, apel la cetăţeni privind facturile de energie: "Atenţie la contracte. Le-au fost falsificate semnăturile"

Avocatul Adrian Cuculis face un apel la cetăţeni să fie forate atenți la contractele de furnizare energie. "Atât de departe s-a ajuns în scandalul fără final cu privire la facturile umflate", spune acesta. Iată la ce să fim extrem de atenţi.

Adrian Cuculis, apel la cetăţeni privind facturile de energie: "Atenţie la contracte. Le-au fost falsificate semnăturile"
Sursa foto: Facebook/Cuculis Adrian Calin
de Claudia Popovici    |    06 Iun 2022   •   23:56

"Vă sfătuiesc pe toți cei care ați simțit creșterile în facturile de energie electrică sa solicitați furnizorului de energie , contractul dvs. semnat şi să vă asigurați că este semnătura voastră.

Atât de departe s-a ajuns în scandalul fără final cu privire la facturile umflate încât am primit sesizări de la mai multe persoane vigilente care reclamau faptul că le-au fost falsificate semnăturile pe contractele de furnizare energie.

Țin să reamintesc faptul ca un contract în desfășurare NU se modifică decât cu acordul parților.

Probabil că acolo unde nu v-au fraierit să semnați, au semnat ei pentru voi.

Dacă tot vor să vă oblige să vă vindeți animalele din curte, să plătiți factura la curent ( şi nu este o metaforă, este caz pe bune), verificați dacă nu cumva “altcineva” a semnat pentru contractele voastre!

P.S - dacă se confirmă la scara largă, ar trebui să vedem amenzile alea de 4% din cifra de afaceri  din amenzile date să fie plătite facturile oamenilor", scrie avocatul Adrian Cuculis pe pagina sa de socializare. 

×
Subiecte în articol: Adrian Cuculis facturi energie semnătură
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close