Antena 3 CNN Actualitate Adrian Cuculis, detalii din procesul Raisei, fetiţa de 13 ani ucisă de un poliţist pe trecerea de pietoni din Bucureşti: "Tot ceea ce vă rog este să nu uitaţi"

Adrian Cuculis, detalii din procesul Raisei, fetiţa de 13 ani ucisă de un poliţist pe trecerea de pietoni din Bucureşti: "Tot ceea ce vă rog este să nu uitaţi"

Adrian Cuculis a oferit astăzi detalii din ședința publica în dosarul Raisa, fetița de 13 ani ucisă acum aproape un an de un poliţist pe o trecere de pieton din Bucureşti.

Adrian Cuculis, detalii din procesul Raisei, fetiţa de 13 ani ucisă de un poliţist pe trecerea de pietoni din Bucureşti: "Tot ceea ce vă rog este să nu uitaţi"
Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    27 Feb 2023   •   20:06

"Știu ca a trecut un an de zile si mai știu ca timpul vindeca. Pentru unii a însemnat uitare însă pentru familia Raisei, timpul NU vindeca nimic.

Nu v-am uitat nici pe voi, părinții Marinei, însă voi o aveți acasă pe ea şi știți că o să fie bine. Astăzi la Judecătoria sectorului 1 s-a desfășurat prima ședința publica în dosarul Raisa.

Polițistul a venit liniștit. A stat în ultima bancă din sala de judecată în timp ce familiile fetitelor în partea din faţa a sălii.

Pentru noi avocații era o altă zi la instantă, ne-am revăzut am mai schimbat impresii despre dosare şi cum mai decurge viata în justiție, însă pentru ei era meciul vieții lor, era momentul dreptății când arbitrul ar fi trebuit să ridice mana unuia dintre ei şi să-l declare câștigător, momentul unde trebuia să se facă dreptate.

S-a făcut în schimb...liniște....Asta pentru ca inculpatul nu avea apărare si asta pentru ca nu a vrut sa aibă şi nici instanța nu s-a grăbit să-i cheme avocat din oficiu.

Nu fac un caz din asta, pana la urma este dreptul omului să aibă apărare calificată, însă vreau sa va rog sa nu uitați. Nu uitați că undeva, cândva, nu în urma cu mult timp, copilul ăsta calcă pe acest pământ şi viata ei părea nesfârșită.

Nu uitați ca ea s-a transformat în simbolul inocentei zdrobite de neatenție si autosuficiență.

Nu uitați ca puteam fi oricare dintre noi. Tot ceea ce vă rog este să nu uitați", a scris avocatul Adrian Cuculis pe pagina sa de Facebook. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close