Antena 3 Actualitate Adrian Dulugeac, şef de lucrări la Universitatea Bioterra, a fost arestat preventiv în dosarul privind divulgarea subiectelor de la licenţă

Adrian Dulugeac, şef de lucrări la Universitatea Bioterra, a fost arestat preventiv în dosarul privind divulgarea subiectelor de la licenţă

de S.T.    |    07 Oct 2012   •   16:37
Adrian Dulugeac, şef de lucrări la Universitatea Bioterra, a fost arestat preventiv în dosarul privind divulgarea subiectelor de la licenţă Foto: diplomafraud.com

Adrian Dulugeac, şef de lucrări la Universitatea Bioterra, a fost arestat pentru 29 de zile de Curtea de Apel Piteşti, în dosarul în care este acuzat că a primit bani sau bunuri de la studenţi cărora le-a dat subiectele la licenţă sau pe  care i-a ajutat să obţină diplomele fără să susţină examene, informează Mediafax.

Adrian Dulugeac, prodecanul Facultăţii de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare de la Universitatea Bioterra, a fost reţinut în 27 septembrie de procurorii Parchetului Tribunalului Vâlcea, în urma unor percheziţii, fiind acuzat de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, fals intelectual şi material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi instigare la fals intelectual şi material.

Totodată, Dulugeac a fost pus sub acuzare şi pentru luare de mită, anchetatorii stabilind că acesta a primit bani, bunuri sau servicii de la studenţii pe care i-a ajutat la licenţă sau la alte examene.

Procurorii au cerut Tribunalului Vâlcea arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Adrian Dulugeac, cererea fiind respinsă de instanţă în 28 septembrie.

Decizia a fost contestată de procurori la Curtea de Apel Piteşti, care sâmbătă a admis recursul şi a casat sentinţa din 28 septembrie.

Potrivit Mediafax, cauza a fost rejudecată de instanţa Curţii de Apel Piteşti, care a admis propunerea Parchetului Tribunalului Vâlcea şi a dispus arestarea preventivă a lui Florin Adrian Duligeac pe o perioadă de 29 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului.

Decizia este definitivă, astfel că Adrian Dulugeac va sta în arestat preventiv 29 de zile.
  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close