Antena 3 CNN Actualitate Adrian Mititelu a ieşit de la DNA Piteşti: Solomon e un băiat deştept, îi urez numai bine

Adrian Mititelu a ieşit de la DNA Piteşti: Solomon e un băiat deştept, îi urez numai bine

Adrian Mititelu a ieşit de la DNA Piteşti: Solomon e un băiat deştept, îi urez numai bine
09 Mar 2010   •   23:24

Adrian Mititelu, finanţatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, a fost audiat timp de trei ore la DNA Piteşti, de unde a ieşit marţi seară. El a declarat că a fost audiat în calitate de martor în dosarul cu privire la terenul pe care a fost construit supermarketul Pic din Craiova, dosar în care primarul oraşului, Antonie Solomon, a fost arestat, transmite Mediafax.

El i-a urat "numai bine" edilului. "Solomon e un băiat deştept. Eu nu am niciun ban în buzunar, dar lui Solomon i-au găsit 200.000 de euro în casă. Bravo lui, e băiat deştept. Are apartamente, case. Eu am investit în fotbal", a spus finanţatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova.
Jurnaliştii l-au întrebat despre discuţia telefonică pe care a avut-o cu Cornel Penescu, şi incriminată de procurori.

"Nu mi-a spus că i-a dat nicio mită Penescu. Nu este adevărat. Voi (presa - n.r.) aţi insinuat şi aţi făcut ca să pară lucrurile reale. (...) Şi faptul că eu am fost în conflict cu primarul Solomon şi chiar cu Penescu după aceea, s-au făcut fel de fel de speculaţii şi de anticipaţii. Şi se va vedea într-o lună-două, în scurt timp, calitatea mea şi tot ce-am spus eu că va fi adevărat", a spus Adrian Mititelu, citat de Mediafax.


Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe 3 martie, fiind acuzat de luare de mită, fals şi uz de fals. În aceeaşi zi, angajaţii primăriei din Craiova, împreună cu mai mulţi membri PDL, au ieşit în centrul oraşului, în semn de protest faţă de decizia Tribunalului. Aproximativ 500 de oameni s-au adunat la manifestaţie. Subalternii şi colegii de partid îl cred nevinovat pe Solomon şi ameninţau că vor organiza proteste în fiecare zi, până când Solomon va fi pus în libertate. Curtea de Apel Piteşti a decis, miercuri, ca primarul Antonie Solomon să fie cercetat în arest.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mititelu antonie solomon
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close