Antena 3 CNN Actualitate Scandalul care ar putea zgudui Direcția Anticorupție! „Am dovezi de acte de corupție la DNA”

Scandalul care ar putea zgudui Direcția Anticorupție! „Am dovezi de acte de corupție la DNA”

Scandalul care ar putea zgudui Direcția Anticorupție! „Am dovezi de acte de corupție la DNA”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    26 Iul 2016   •   14:01

Procurorii DNA l-au trimis luni în judecată pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator şi director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, pentru înşelăciune şi evaziune fiscală, în forma substituirii, degradării sau înstrăinării de către debitor a bunurilor sechestrate.

În mai multe postări pe contul său de Facebook, Mititelu îl acuză pe procurorul Doru Ţuluş că i-a fabricat acest dosar, scrie prosport.ro.

„Îi voi pune la dispoziţie doamnei Laura Codruta Kovesi dovezi de acte de corupţie din DNA .

Procurorul Ţuluş a negociat cu PSD-ul înainte de alegerile prezidentiale acest dosar. Tulus avea promis de la PSD redobândirea privilegiilor de pe timpul lui Morar. Se cunoaste în cercuri restrânse că el este, de fapt, omul care conducea o mare parte din DNA. Ţuluş a dat cel puţin 10 NUP-uri (n.r. neînceperea urmăririi penale) legate de FRF, Sandu sau alte persoane din FRF/LPF...

Acest dosar mi s-a construit pentru a putea fi şantajat la un moment dat, când probabil sentinţa dată de Tribunalul Bucureşti va rămâne definitivă. Infracţiunea de înşelăciune intră în categoria celor pentru care procesul penal poate înceta prin împacarea părtilor sau medierea. Prin urmare, ei se aşteaptă ca eu să-i cer aceasta favoare lui BECALI”, sunt câteva dintre mesajele postate de Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

×
Subiecte în articol: DNA coruptie Adrian Mititelu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close