Antena 3 CNN Actualitate Adrian Mutu, M Hospital și Asociația ”Te facem bine!” au dus daruri bătrânilor din Căminul pentru persoane vârstnice “Acad. Nicolae Cajal”

Adrian Mutu, M Hospital și Asociația ”Te facem bine!” au dus daruri bătrânilor din Căminul pentru persoane vârstnice “Acad. Nicolae Cajal”

Fostul internațional Adrian Mutu și reprezentanți ai M Hospital și ai Asociației “Te facem bine!” au vizitat, joi, 23 decembrie, Căminul pentru persoane vârstnice al municipiului Bucureşti “Acad. Nicolae Cajal”. 

Adrian Mutu, M Hospital și Asociația ”Te facem bine!” au dus daruri bătrânilor din Căminul pentru persoane vârstnice “Acad. Nicolae Cajal”
de Andreea Ştefan    |    23 Dec 2021   •   14:12

Într-o atmosferă de sărbătoare, cu mese împodobite cu coronițe de brad și lumânări, rezidenții au primit daruri și s-au bucurat de vizită. 

Indiferent că vorbim despre domni sau doamne, cu toții au fost încântați să-l vadă pe Adrian Mutu și să facă poze cu el, pentru a le păstra ca amintire și a le trimite celor dragi, deseori aflați departe, peste mări și țări. 

”Cu toții am avut sau, cei mai norocoși dintre noi, încă mai avem bunici. Cu siguranță, cu toții, ne gândim cu duioșie la ei și, de ei, se leagă cele mai frumoase amintiri ale copilăriei. 

Din păcate, nu întotdeauna viața ne permite să avem grijă de ei, așa cum ne-am dori, și atunci când le este tot mai greu să se descurce singuri, cea mai bună soluție pentru siguranța și confortul lor sunt astfel de așezăminte, unde au ocazia să socializeze și să fie îngrijiți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De aceea, astăzi, împreună cu M Hospital Asociația “Te facem bine!”, am ales să fim alături de dumneavoastră și să vă urăm sănătate și Sărbători fericite!”, le-a spus  Adrian Mutu rezidenților din Căminul pentru persoane vârstnice al municipiului Bucureşti “Acad. Nicolae Cajal”, și el vizibil emoționat cu entuziasmul manifestat de aceștia.

La rândul său, Mirela Fița, psihologul  centrului, ne-a declarat că reprezentanții Căminului pentru persoane vârstnice al municipiului Bucureşti “Acad. Nicolae Cajal” sunt foarte încântați de gestul făcut de fostul internațional Adrian Mutu, M Hospital și Asociația „Te facem bine!”.

„Rezidenții noștri s-au bucurat sincer că v-ați gândit la ei, pentru că pandemia a restricționat cam tot. Înainte aveau parte des de spectacole. Acum se bucură enorm când vine să-i viziteze câte o personalitate. A fost o adevărată surpriză pentru ei, vă mulțumim că le-ați bucurat sufletele și vă mai așteptăm și altă dată”, a declarat psihologul Mirela Fița.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close