Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, detalii-bombă din timpul condamnării sale. Ce rol a avut Coldea

Adrian Năstase, detalii-bombă din timpul condamnării sale. Ce rol a avut Coldea

Adrian Năstase, detalii-bombă din timpul condamnării sale. Ce rol a avut Coldea
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
17 Ian 2017   •   09:00

Adrian Năstase susține, într-o postare pe blogul său, că Traian Băsescu încearcă să rescrie rolul pe care l-a avut în crearea sistemului ''abuziv și mafiot''. Fostul premier oferă o serie de detalii legate de condamnarea sa în dosarul Zambaccian.

''Aveti grijă cand băgati fierul de călcat in priză. S-ar putea ca si de la el să vă vorbească Băsescu. Altfel, puteti să-l ascultati, zilnic, in direct sau pe telefon, la toate televiziunile de stiri, explicând cum sistemul  pe care el l-a creat (in principal „banda celor sase”) a functionat moral si legal câtă vreme Basescu dădea ordine  si cum el  – sistemul – s-a dereglat după ce el nu a mai fost presedinte, functionând imoral si ilegal.

Guralivul Băsescu incearcă in felul acesta să rescrie rolul pe care l-a avut in crearea unui sistem abuziv si mafiot. Dar cine oare a adus-o pe Monica Macovei, cine a băut cafele cu Livia Stanciu, cine i-a numit pe Daniel Morar sau pe Laura Codruta Kovesi? Cine l-a folosit, cinic, doi ani, pe Radu Timofte, desi stia că acesta circula cu masină de la SOV? Cine l-a inventat pe generalul Coldea, sugerând că acesta era vinovat de executarea politică a adversarilor politici incomozi, inclusiv a mea?'', a scris Adrian Năstase.

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Coldea DNA Adrian Nastase
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close