Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase a fost evaluat de medicii psihiatri. Starea lui de sănătate evoluează foarte bine

Adrian Năstase a fost evaluat de medicii psihiatri. Starea lui de sănătate evoluează foarte bine

Adrian Năstase a fost evaluat de medicii psihiatri. Starea lui de sănătate evoluează foarte bine
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    22 Iun 2012   •   09:40

Potrivit medicilor, care au ieşit în faţa presei pentru a face ultimele precizări privind evoluţia stării de sănătate a lui Adrian Năstase, fostul premier se simte foarte bine, având în vedere prin ce a trecut.

Filmul evenimentelor în cazul lui Adrian Năstase. Vezi pas cu pas ce s-a întâmplat începând de miercuri noaptea


Analizele făcute de medici fostului premier au avut rezultate bune, iar în urma operaţiei Năstase nu a făcut febră. Mai mult, şi o echipă de medici psihologi l-a evaluat pe fostul premier.

Vă reamintim că Adrian Năstase a fost operat joi dimineaţă, după ce în cursul serii de miercuri s-a împuşcat în gât, încercând să îşi ia viaţa. Operaţia a decurs fără nicio problemă şi s-a încheiat mai repede decât au preconizat iniţial medicii.

Familia fostului premier Adrian Năstase a anunţat că va ieşi vineri, la ora 17.00, la declaraţii. Conferinţa de presă va avea loc la Spitalul Floreasca. Familia va prezenta mai multe scrisori la această conferinţă de presă.

Avocaţii lui Adrian Năstase au depus joi la Tribunalul Bucureşti o cerere de amânare a executării pedepsei în cazul fostului premier, fiind invocate motive de sănătate, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 5 iulie.


×
Subiecte în articol: adrian nastase s-a impuscat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close