Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase a trecut milimetric pe lângă moarte. "De la o distanţă mică, acest pistol îţi poate spulbera capul"

Adrian Năstase a trecut milimetric pe lângă moarte. "De la o distanţă mică, acest pistol îţi poate spulbera capul"

Adrian Năstase a trecut milimetric pe lângă moarte. "De la o distanţă mică, acest pistol îţi poate spulbera capul"
de O.P.    |    22 Iun 2012   •   05:48

Adrian Năstase a trecut milimetric pe lângă moarte, susţine avocatul său. Ion Cazacu a declarat, în cadrul emisiunii Subiectiv, că glonţul a trecut la numai 2 milimetri de carotidă.

Citeşte aici tot filmul evenimentelor şi declaraţiile făcute cu privire la starea lui Adrian Năstase


Adrian Năstase: "Decid singur ce am de făcut". Familia a anunţat că va face declaraţii, vineri, la ora 17.00

Apărătorul lui Năstase a negat categoric ipoteza conform căreia şi-ar fi înscenat tentativa de sinucidere. Pistolul folosit de fostul premier îi putea spulbera craniul dacă nu era oprt la timp de poliţist.

"A fost la cativa m de moarte. Glontul a trecut pe langa carotida la 2 mm. S-a sugerat ca si-a inscenat sinuciderea pentru simpatie. A dat dovada de un curaj. Este unul din cele mai periculoase pistoale.

De la o distanţă mica poate spulbera capul. A fost un gest facut intr-un moment dificil, acumularea a peste 2400 de zile de proceduri judiciare.  A fost nevoie sa-si sustina nevoile, sedinte in care s-au audiat 50 de martori in zeci de ore", a declarat avocatul lui Adrian Năstase.


×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close