Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, despre planul noului Guvern: "Cuvântul important acum este stabilitate" | Ce spune de alegerile din 2024

Adrian Năstase, despre planul noului Guvern: "Cuvântul important acum este stabilitate" | Ce spune de alegerile din 2024

Adrian Năstase, fost premier al României, a comentat rocada guvernamentală şi a precizat care ar trebui să fie planul noului Guvern. Iată concluziile.

Adrian Năstase, despre planul noului Guvern: "Cuvântul important acum este stabilitate" | Ce spune de alegerile din 2024
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    25 Iun 2023   •   20:51

"Cuvântul important acum este stabilitate. Poate că nu ne place, poate că nu este suficient, dar într-o situație atât de complicată la granițele noastre cred că evitarea haosului și stabilitatea politică reprezintă un comandament pentru noi toți. 

Așa încât eu sper ca în mers actualul guvern să corecteze anumite lucruri, să fie capabil să ducă lucrurile pentru anul viitor, în perspectiva alegerilor.

Deşi, mi-e teamă că la alegerile europarlamentare, AUR va avea un rezultat bun, să depășească PNL-ul și în felul acesta să se creeze o anumită isterie bazată pe un anumit sentiment de euro-scepticism la momentul actual.

În ultimii 30 de ani am fost martorul maturizării partidelor de tip PUNR, PRM,etc. Poate că AUR va fi altfel deşi am îndoieli", a spus Adrian Năstase, fost premier al României. 

 

 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close