Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase împlineşte astăzi 62 de ani. "Cred că tatăl meu are nevoie acum, mai mult ca oricând, nevoia să ştie că nu e singur!"

Adrian Năstase împlineşte astăzi 62 de ani. "Cred că tatăl meu are nevoie acum, mai mult ca oricând, nevoia să ştie că nu e singur!"

Adrian Năstase împlineşte astăzi 62 de ani. "Cred că tatăl meu are nevoie acum, mai mult ca oricând, nevoia să ştie că nu e singur!"
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    22 Iun 2012   •   05:57

Adrian Năstase împlineşte, azi, 62 de ani! Fiul său cel mare i-a dedicat, Andrei, i-a făcut cadiu o poezie semnată de Adrian Păunescu, pe care a postat-o pe Facebook.

În plus, familia Năstase va organiza astăzi şi o conferinţă de presă în care va fi citită scrisoarea-testament, care ar putea clarifica gestul disperat la care a recurs fostul premier.

"Îmi revin în memorie, în aceste momente grele, îndemnurile tatălui meu. Citeşte! Citesc acum, tată! Acum, când îmi doresc să fac orice, să vii acasă sănătos!",  a scris ANDREI NĂSTASE pe contul său de Facebook.

Sunt cuvintele postate de Andrei, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, la scurt dimp după ce tatăl său a încercat să-şi ia viaţa.

"Peste 365 de zile mi-aş dori să văd un om mai puternic şi mai energic ca la 62 de ani şi mai puţin înţelept ca la 64 de ani. Iar în toate aceste zile sper să am, cât mai mult posibil, familia alături de mine". Era urarea pe care voia să i-o facă de ziua lui, acasă. După focul de armă din casa familiei, fiul Andrei n-a mai putut să-i ofere tatălui decât versurile poeziei Colindă pentru tata bolnav a lui Adrian Păunescu.

Tot pe pagina personală de pe reţeaua de socializare, Andrei Năstase, anunţă şi faptul că azi face public testamentul tatălui său.

"Voi citi mâine, de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul... "un fel de testament public". (...) Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să ştie că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea împlini 62 de ani de viaţă că înca sunt oameni care-l privesc ca noi..."

Acum familia se roagă ca întâmplarea de acum două nopţi să rămână doar o amintire urâtă.




×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close