Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase: Asta este o șmecherie

Adrian Năstase: Asta este o șmecherie

Fostul premier Adrian Năstase a comentat, vineri, într-o postare pe blogul său, decizia de amânare a majorării pensiilor. Acesta spune că noua recalculare anunțată de guvernanți este doar o șmecherie.

Adrian Năstase: Asta este o șmecherie
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Ian 2021   •   19:50

"Iata, vom avea o noua „re-calculare” a pensiilor („iata” este noul cuvant la moda in lumea televiziunilor). De fapt, o smecherie pentru a amana cresterea pensiilor pana cand se vor „re-corela” pensiile, pornind de la valoarea sociala a muncii prestate. Cu alte cuvinte, pana vom determina, la acest moment istoric, care trebuie sa fie raportul intre munca unei stewardese si cea a unui miner sau raportul intre munca unei asistente medicale si cea a unui invatator.

Am mai trecut prin dezbaterile astea. Incurca-i, drace! Si, „iata”, spune ministrul Turcan, trebuie sa asteptam un an si jumatate ca sa le re-corelam si sa dam o noua lege. Doar atunci vom putea discuta despre marirea pensiilor. În timpul asta, deprecierea monedei continua iar puterea de cumparare scade", a scris Adrian Năstase, pe blogul său, adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase pensii majorare pensii
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close