Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase nu îl consideră doar pe Traian Băsescu vinovat, ci şi slăbiciunile din USL

Adrian Năstase nu îl consideră doar pe Traian Băsescu vinovat, ci şi slăbiciunile din USL

Adrian Năstase nu îl consideră doar pe Traian Băsescu vinovat, ci şi slăbiciunile din USL
08 Ian 2014   •   21:37

Fostul premier Adrian Năstase a declarat că în urma deciziei judecătorilor de a fi condamnat pentru a doua oară la 4 ani de închisoare cu executare, nu îl mai poate declara doar pe Traian Băsescu vinovat, ci şi slăbiciunile din USL.

Invitaţii ediţiei de astăzi ai emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", Ecaterina Andronescu, senator, vicepreşedinte PSD, Vlad Nistor, deputat PNL, Oana Florea, director executiv Facias, Marius Pieleanu, sociolog, Bogdan Chirieac, editorialist DeCeNews au comentat pe baza acestor declaraţii.
 
"Eu cred că domnul preşedinte Iliescu nu ar fi făcut niciodată  un astfel de demers. Şi cred că refuză că aceste lucruri ar putea fi posibile ", a declarat Ecaterina Andronescu.

Vlad Nistor a comentat de asemenea declaraţia fostului preşedinte al României, Ion Iliescu "Este adevărat că din punctul de vedere al primului ministru declaraţia poate fi considerată ca nu foarte fericită. Din punctul de vedere al unui om politic şi al preşedintelui unui partid politic al cărui membru marcant a suportat consecinţele acestei operaţiuni, atitudinea lui poate avea un sens".

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu Vlad Nistor USL
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close