Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase poate fi eliberat condiţionat. Hotărârea nu este definitivă

Adrian Năstase poate fi eliberat condiţionat. Hotărârea nu este definitivă

Adrian Năstase poate fi eliberat condiţionat. Hotărârea nu este definitivă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    23 Iul 2014   •   16:16

Judecătoria Sectorului 4 a decis, miercuri, că fostul premier Adrian Năstase poate fi eliberat condiţionat, însă decizia nu este definitivă şi poate fi contestată, în termen de trei zile, la Tribunalul Bucureşti.

Până la judecarea eventualei contestaţii faţă de hotărârea Judecătoriei Sectorului 4, Năstase rămâne în penitenciar.

Judecătoria Sectorului 4 a dezbătut, miercuri, raportul comisiei Penitenciarului Jilava prin care aceasta îşi dă acordul pentru eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase.

Apariţie şocantă a lui Adrian Năstase la judecătoria Sectorului 4

Avocaţii fostului premier au arătat în faţa judecătorului de caz că raportul este corect întocmit şi că Năstase a executat fracţia de pedeapsă, astfel că potrivit normelor vechiului Cod de procedură penală, acesta poate fi eliberat.

Apărătorii lui Năstase au spus că acesta a executat chiar zile în plus de închisoare peste fracţia prevăzută de lege, astfel că nu se poate pune în discuţie imposibilitatea eliberării sale.

Adrian Năstase execută o pedeapsă de patru ani şi şase luni de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarele "Zambaccian" şi "Trofeul calităţii.

Citeşte şi
:

Curtea de Apel: Adrian Năstase a comis infracţiunile de corupţie în condiţiile în care era în funcţii care impun o conduită integră



×
Subiecte în articol: Adrian Nastase eliberat conditionat
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close