Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, acid la adresa lui Radu Banciu: "Poate a contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului"

Adrian Năstase, acid la adresa lui Radu Banciu: "Poate a contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului"

Adrian Năstase, acid la adresa lui Radu Banciu: "Poate a contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului"
02 Sep 2016   •   12:58

Fostul premier Adrian Năstase continuă conflictul cu realizatorul TV Radu Banciu. Năstase scrie pe blogul personal, ironic, că este îngrijorat de starea de sănătate a lui Radu Banciu. Iată ce a scris Adrian Năstase pe blogul personal:

In atentia lui Sorin Oancea. Sunt ingrijorat de sănătatea lui Banciu. Am inteles că a fost in concediu intr-o destinatie exotică si, este posibil, să fi contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului. Ar fi singura explicatie pentru care ar fi putut să afirme, recent, in emisiune, ca as avea 16 case. Sunt semne bune, totusi. Se pare că s-ar fi găsit antidotul pentru virus. Ii rog pe telespectatorii săi, fideli, din străinătate ca, alături de cărtile postale, cu cascade, pe care i le trimit in fiecare seară – si cu care Banciu se joacă acasa, altfel linistit, sortându-le pe continente – să-i pună in pachetel si fiolele necesare pentru recuperare.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Zika virus sănătate creier
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close