Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, scenariu exploziv în scandalul "Noaptea Generalilor". Ce s-ar fi pus, de fapt, la cale acasă la Gabriel Oprea

Adrian Năstase, scenariu exploziv în scandalul "Noaptea Generalilor". Ce s-ar fi pus, de fapt, la cale acasă la Gabriel Oprea

Adrian Năstase, scenariu exploziv în scandalul "Noaptea Generalilor". Ce s-ar fi pus, de fapt, la cale acasă la Gabriel Oprea
11 Mai 2017   •   22:18

Adrian Năstase a prezentat, în ediția de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", opinia sa în legătură cu scandalul „noaptea generalilor”, așa cum a fost numită întâlnirea pe care mai mulți șefi de servicii și lideri politici au avut-o acasă la generalul Gabriel Oprea.

Citește și: Dragnea a renunțat oficial la comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009

"Nu cred că discuția respectivă a dus la fraudare. Dacă s-au fraudat alegerile acelea, spun și eu la întâmplare, nu sunt specialist, poate că era o chestiune de văzut mai ales pe transmiterea rezultatelor. Și aici STS-ul probabil că știe mai bine cum s-au întâmplat lucrurile'', a spus Adrian Năstase.

Fostul premier a explicat cum s-ari fi putut manipula rezultatele astfel încât balanța să încline în favoarea fostului președinte Traian Băsescu.

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, că în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, acasă la Gabriel Oprea s-a format un fel de celulă de criză care a lucrat la realegerea lui Traian Băsescu.

Potrivit lui Dan Andronic, Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea și Gabriel Oprea sunt oamenii care au făcut posibilă victoria lui Traian Băsescu în 2009.

Dan Andronic povesteşte cu lux de amănunte seara de 6 decembrie 2009, turul doi al alegerilor prezidenţiale, când Traian Băsescu i-a suflat victoria lui Mircea Geoană. Jurnalistul îşi aminteşte că a fost printre primii care au aflat scorul obţinut de Băsescu.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close