Antena 3 CNN Actualitate Adrian Severin vrea audierea lui Traian Băsescu în dosarul său: „Mi-a spus că sunt nevinovat”. Reacţia fostului preşedinte

Adrian Severin vrea audierea lui Traian Băsescu în dosarul său: „Mi-a spus că sunt nevinovat”. Reacţia fostului preşedinte

Adrian Severin vrea audierea lui Traian Băsescu în dosarul său: „Mi-a spus că sunt nevinovat”. Reacţia fostului preşedinte
10 Oct 2016   •   20:40

Update: Adrian Severin a cerut judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie audierea fostului preşedinte Traian Băsescu în dosarul său.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că va merge ”în orice situaţie” la instanţă dacă este chemat, în contextul în care Adrian Severin a solicitat instanţei supreme audierea fostului şef al statului în dosarul în care este judecat pentru trafic de influenţă. Băsescu a precizat că a existat o întâlnire cu Adrian Severin în biroul său de la Cotroceni, potrivit news.ro.

Ştire iniţială: Adrian Severin a cerut judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie audierea fostului preşedinte Traian Băsescu în dosarul său.

„L-am anunțat și pe Băsescu după izbucnirea scandalului. Mi-a spus că sunt nevinovat și că tratează acest caz ca pe unul de siguranță națională. Am emis factura de 12 mii de euro pentru cele trei zile de muncă, nota de onorariu. Ei au spus că dacă am lucrat şase ore atunci poate fi considerată o zi. Am calculat şi am ajuns la 12 mii de euro. Le-am spus că un amendament durează 10 minute să îl depui. Dar intră aici documentarea. Am calculat aici şi orele în care am discutat cu ei”, a declarat fostul europarlamentar în fața judecătorilor.

Pe lângă Traian Băsescu, avocatul lui Adrian Severin a cerut reaudierea jurnaliștilor de la „Sunday Times” , dar şi a fostului director al SRI George Maior.

Completul de cinci judecători a rămas în pronunţare pe cererile de audiere făcute de Adrian Severin, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 14 noiembrie.

×
Subiecte în articol: 100 de minute George Maior Adrian Severin
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close